Overveen, dinsdag 20 juli 201

Alweer enige tijd geleden liet ik u weten dat ik mijn werkzaamheden als uw huisarts zou terugbrengen naar enkele dagen per week; de leiding van de praktijk kwam toen in handen van dokter Esther van der Aa. Ik heb tot mijn grote vreugde kunnen ervaren dat de zorg voor alle patiënten bij haar in zeer goede handen  is.

Inmiddels is de praktijk uitgebreid met de komst van dokter Ernst Jan Voordijk met wie velen van u al hebben kennis gemaakt. We kennen hem inmiddels als een uitstekende arts en een waardevolle aanvulling van het team.

En nu is dan het moment aangekomen voor mij om helemaal te gaan stoppen.

De bijzondere vertrouwensrelatie tussen arts en patiënt betekent dat vreugde, zorg en verdriet deel uit maken van de vele herinneringen die wij samen delen. In mijn werkzame leven zijn er soms moeilijke momenten geweest waarin ik mij steeds gesteund wist door velen van u. Deze herinneringen blijf ik koesteren. Voor uw warmte en betrokkenheid ben ik nog steeds dankbaar.

 

Ikzelf heb het werk als huisarts altijd het mooiste beroep gevonden dat er is. De contacten met u zal ik zeker missen. Het is spijtig dat de Corona-maatregelen het niet mogelijk maken om persoonlijk afscheiden van u te nemen, maar ik hoop dat u daar begrip voor heeft.

 

Het ga u allen goed!

Flip Sutorius